00:00
00:00
Dorkymations
Kostas Firinidis @Dorkymations

Age 19

Greece-Thessaloniki

Joined on 2/24/18

Level:
5
Exp Points:
187 / 280
Exp Rank:
> 100,000
Vote Power:
4.12 votes
Rank:
Civilian
Global Rank:
> 100,000
Blams:
0
Saves:
13
B/P Bonus:
0%
Whistle:
Normal
Trophies:
12
Medals:
2

Comments

hope it fucking not

Κανονικά είναι νόμος που ισχύει γενικώς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συνεπώς, ισχύει και για το Newgrounds. Από την άλλη βέβαια, πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν πως έχει επηρεάσει το YouTube περισσότερο, λόγω των προβλημάτων που τέθηκαν από την χρήση του από παιδιά.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι βασικά δεν έχουν επηρεαστεί όλες οι άλλες ιστοσελίδες. Ίσως διότι έχουν πιο συγκεκριμένους νόμους περί του ποιος επιτρέπεται να το χρησιμοποιεί και ποιος όχι; Ίσως επειδή κανένας δεν έχει κάνει καταγγελίες ενάντια σε άλλες εταιρείες σχετικά με την, υποθετικά μιλώντας, έλλειψη προστασίας των παιδιών; Πάντως το σίγουρο είναι πως το YouTube προωθούσε αρκετά την χρήση της πλατφόρμας από παιδιά, κι αυτό, συν του γεγονότος ότι υπήρχαν σκάνδαλα με κυκλώματα παιδόφυλων, επέφερε την μήνυση προς τη Google.

Εν κατακλείδι, οι εταιρείες που δεν προωθούν την χρήση των πλατφορμών τους από παιδιά δεν έχουν να φοβούνται πολλά. Απλούστατα, πρέπει να προσέχουν για τυχόν σκάνδαλα μέσα στις υπηρεσίες τους (που είναι και λογικό). Βέβαια, εκτός αυτού, πιστεύω πως οι γονείς θα πρέπει να μην κατηγορούν πάντοτε τις εταιρείες για τους κινδύνους του διαδικτύου. Κι αυτό το λέω για καταστάσεις τύπου «το παιδί μου είδε τρομακτικό περιεχόμενο», όχι τόσο πολύ για το σκάνδαλο στο ΥouTube. Το σίγουρο όπως είναι πως δε θα πρέπει να βασίζονται στις υπηρεσίες για τίποτε. Η ατομική ευθύνη (που ακούγεται και συχνά τώρα για τις γνωστές σε όλους τρέχουσες συνθήκες) είναι απαραίτητη σε τέτοιες περιστάσεις. Θα πρέπει λοιπόν να υπάρχει κάποια καθοδήγηση από τους γονείς μερικές φορές, αλλά κυρίως εκμάθηση για το διαδικτυακό περιβάλλον, το οποίο δεν είναι πάντα (ή μάλλον ποτέ) μία ουτοπία.

Να σου πω την αλήθεια, μπορεί και να έγραψα υπερβολικά πολλά (και κάτω από μία ανάρτηση από πέρυσι), αλλά νταξ τώρα!

i doubt it will, ng isn't a kid oriented website

Hope not